Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 06 marraskuu 2016 15:52

Jimi Vaaralalle Taloon.com Sporttisponssi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran nuori maalivahtilupaus Jimi Vaarala on valittu Taloon.com Sporttisponssin saajaksi. Taloon.com valitsee viikoittain yhden innostuneen nuoren urheilijan tai seuran piensponsorikohteekseen. Tällä kertaa onni lykästi Napapiirille.

RoPS:n B-pojissa pelaava Jimi on harrastanut jalkapalloa jo 5-vuotiaasta saakka. Haaveet ja unelmat ovat korkealla, aina ammattilaiskentillä saakka. Pelipaikka maalivahtina vahvistui vasta kokemuksen myötä.

- Ensimmäinen seurani oli FC Lynx. Siitä siirryin FC Santa Clausiin ja viimeiset vuodet olenkin ollut tiiviisti RoPS:n matkassa, tunnollisena harjoittelijana tiedetty Jimi itse kertoo.

- Meidän joukkueen kohdalla talvikauden treenit alkoivat jo tällä viikolla. Oma tavoite on ensin pääsy B1-joukkueeseen sekä tietenkin saada kauden aikana mahdollisimman paljon pelejä.

Taloon.com on osa pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppakonserni Bygghemmaa. Taloon.com on asettanut tavoitteekseen tulla Suomen tykätyimmäksi rautakaupaksi. Jimin lisäksi muut Sporttisponssit lötyvät osoitteesta sporttisponssi.taloon.com.

Luettu 3002 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi