TOIVONKIPINÖITÄ

Verkkosivun kuva Toivonkipinöitä RoPS

Jalkapallo-ottelu on enemmän kuin pelipäivä

Jalkapallosta unelmoivalle lapselle ja nuorelle jalkapallo-ottelu on paljon muutakin kuin vain peli.   

Se on yhteinen hetki, hyvässä seurassa eletty kokemus, joka tarjoaa unohtumattomia muistoja ja mahdollisuuden unohtaa arjen haasteet. Se on iloa, jännitystä, yhteisöllisyyttä ja mahdollisuus kokea elämyksiä sekä liikkua yhdessä.

Se on myös oppimisen paikka, jossa voi oppia uusia taitoja ja arvoja, kuten rehellisyyttä, kunnioitusta ja tiimityöskentelyä.

Se on kipinä, joka auttaa jaksamaan arjen haasteissa ja antaa toivoa, uskoa ja energiaa tulevaisuuteen.

Faktaa Toivonkipinä-palvelun takana

  • Suomessa noin 60 000 lasta elää köyhyydessä, ja köyhyyden riski on korkeampi lapsiperheissä kuin muissa väestöryhmissä.
  • Suomessa noin 10-15% väestöstä kokee usein yksinäisyyttä ja noin 5-10% kokee jatkuvaa yksinäisyyttä.

On tärkeää, että teemme yhdessä töitä lapsiperheiden tukemisen ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi, jotta jokainen lapsi ja perhe saa tarvitsemansa eväät ja mahdollisuudet hyvään elämään sekä liikunnalliseen ja kasvattavaan harrastukseen.

Tätä varten RoPS on kehittänyt vastuullisuus-konseptin, Toivonkipinöitä-palvelun, sekä aloittanut yhteistyön eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, mm Hope ry:n ja SPR:n kanssa, jotta kaikilla rovaniemeläisillä lapsilla, nuorilla ja heidän perheillään olisi mahdollisuus yhteisiin kokemuksiin ja harrastuksiin.

RoPSn Toivonkipinöitä-palvelun tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman monelle perheelle parhaat yhteiset muistot kentän reunalta. Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysotteluissa RoPS tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa vapaaliput otteluun, RoPS-lahjan ja seuraesittelyn tarjoiluineen.

Osallistu sinäkin nyt työhön yhteisömme puolesta ja tule sytyttämään toivonkipinöitä. Kutsumme yrityksiä ja organisaatioita mukaan toteuttamaan hyväntekeväisyystapahtumia kaupungissamme!

Ja toteuttamaan konkreettisia vastuullisuustekoja! Osana arvokumppanuutta.

KAUDEN 2023 TOIVONKIPINÖITÄ HYVÄNTEKEVÄISYYSTAPAHTUMAT KESKUSKENTÄLLÄ

Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysottelu la 17.06.2023 yhteistyössä Metsähallituksen ja HOPE-yhdistyksen kanssa Tiedekeskus Pilkkeen 20 vuotisjuhlan kunniaksi.  

- Meille on tärkeää olla mukana tukemassa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Pienillä teoilla ja matalan osallistumiskynnyksen tapahtumilla on mahdollista tuoda perheiden arkeen tärkeitä ja kaivattuja yhteisiä hetkiä. Pilkkeen syntymäpäivätapahtumaksi valitsimme tänä vuonna Toivonkipinöitä -tapahtuman, jossa toteutuu arvokumppanuusajattelumme, toteaa Tiedekeskus Pilkkeen päällikkö Heikki Hepoaho.

Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysottelu Rovaniemi-viikolla la 9.9.2023 yhteistyössä Rovaniemen Seurakunnan, SPR:n ja Kotokunnan kanssa. Päivän kahden ottelun aikana kerätään myös tavaralahjoituksia kaupungin sotapakolaisten hyväksi.

Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysottelu la 23.9.2023 yhteistyössä Rovaniemen Nuorisotoimen kanssa tarjoten mahdollisimman monelle kaupungin koululaiselle ja nuorelle tulla yhdessä keskuskentälle.

 

Lisätietoja:

Matti Poikajärvi
Puheenjohtaja
040 538 8325
matti.poikajarvi@rops.fi

Jari Näsman
Toiminnanjohtaja              
050 5990309                    
jari.nasman@rops.fi         

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi