ROPSKAUPPA.FI                              

Akkreditoituminen Miesten Ykkösen otteluihin

Lapin aluehallintovirasto on 31.5.2021 perunut antamansa päätöksen yleisötilaisuuksien rajoittamisesta 50 henkilöön. Tämän johdosta 1.6.2021 lähtien Lapin sairaanhoitopiirin alueella ei enää rajoiteta tilaisuuksien yleisömäärää.

Myöskään RoPS:n Miesten Ykkösen kotiotteluihin ei enää vaadita median akkreditointia.

Mutta erityisesti ulkopaikkakunnalta tulevien tai uusien toimittajien pyydetään ilmoittamaan etukäteen tulostaan pasi.pikkupeura@rops.fi Näin pystymme varmistamaan, että kaikki sujuu mutkattomasti.

Keskuskentällä median sisäänkäynti on Poromiehentien puolelta ns. pelaajatunnelista. Kaikilla median edustajilla on oltava joko kuvaajaliivi tai pressikortti. Liivit ja kortit kuitataan sisäänkäynnin yhteydessä. Muut kuin vakiotoimittajat palauttavat liivit ja kortit tapahtumasta poistuessaan.

Vakiotoimittajat, joilla jo on RoPS:n pressikortti tai kuvaajaliivi, voivat saapua myös pääportin tai Aurinkokatsomon sisäänkäynnin kautta.

Lehdistökatsomo on pääkatsomon lohkojen I ja J välissä. Valokuvaajien paikat ovat kentän päädyissä, päätyaidan vieressä. Teknisellä alueella tai lähellä pukukoppikäytävää ei saa kuvata. Haastattelut suoritetaan välittömästi ottelun päätyttyä kentän laidalla.

RoPS:n logon käyttö

RoPS:n logoa voi käyttää ei kaupallisessa RoPS:n uutisointiin liittyvissä yhteyksissä. Kaupallisesta käytöstä on aina sovittava erikseen: toimisto@rops.fi

Logosta on pääsääntöisesti käytettävä ns. neliväriversiota. Mahdollisista painoteknisistä syistä myös negatiiviversiota voi käyttää.

RoPS:n sininen on C100 M56 Y0 K0 ja RGB #006bb6.

RoPS logo

Lataa: PDF / PNG

RoPS nega

Lataa: PDF / PNG

 

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227