Uutisarkisto

Kaikki uutiset

keskiviikko, 08 touko 2024 16:42

RoPS Naiset avaa Suomen Cupin Helatorstaina

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kuva: Vili Varjus. Kuva: Vili Varjus.

RoPS:n naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu Suomen Cupin ottelulla Savonlinnassa. RoPS arvottiin suoraan kolmannelle kierrokselle.

Rovaniemen Palloseuran naisten edustusjoukkue avasi kautensa Naisten Kakkosessa vajaa pari viikkoa sitten selvänumeroisella kotivoitolla. Ottelusiirron vuoksi seuraava sarjaottelu on ohjelmassa vasta 18. toukokuuta, joten väliin sopii hyvin Suomen Cupin 3. kierroksen peli, joka pelataan Helatorstaina 9.5. klo 15:00 Savonlinnassa. Vastaan asettuva Juniori STPS pelaa Naisten Kolmosta.

Joukkueen päävalmentajan Juho Pernun mukaan valmistautuminen on sujunut mallikkaasti.

- Ensimmäisessä kotiottelussa tehtyjä hyviä asioita on pidetty yllä ja parannettavia asioita on ehditty harjoitella hyvin. Joukkueessa vallitsee hyvä ilmapiiri ensimmäisen voiton jälkeen ja kilpakauden viimein käynnistyttyä.

Hyvästä alusta huolimatta Pernu haluaa nähdä jatkuvaa pelin kehittymistä.

- Toivon, että meidän pelissä näkyy harjoituksissa läpi käydyt asiat ja joukkueen peli menee taas eteenpäin. Oletuksena on, että tulemme olemaan enemmän pallossa ja rytmittävän pelin tempoa kuten itse haluamme. Missään nimessä emme aliarvioi vastustajaa, mutta tuloksen pitäisi tulla, mikäli pelaamme omalla tasollamme, Pernu toteaa.

Päävalmentaja on ehtinyt myös tutustua vastustajaan ja tietää, että joukkueessa on selkeä pelitapa ja taitavia yksilöitä.

- Toivon, että he pyrkivät myös pelaamaan eivätkä vain puolusta syvältä, mutta mielenkiintoista nähdä millä tavalla he tulevat otteluun.

RoPS:n osalta kokoonpano ja pelaajatilanne on tällä hetkellä hyvä. Ainoastaan Vilma Aska ja Viivi Huhtanen ovat vielä loukkaantumisten vuoksi poissa ja heidän tilannetta seurataan viikko kerrallaan.

- Savonlinnaan saadaan mukaan myös joukkueen kapteeni Julia Heino, mikä on totta kai tärkeä ja hieno asia joukkueen kannalta. Ottelussa tulee myös saamaan debyytin meidän uusi sopimuspelaaja Niia Salminen, joka liittyy joukkueen mukaan keskiviikkona Kuopiossa.

Tavoite torstain otteluun on päävalmentajalle ja koko joukkueelle selvä.

- Mahtava päästä avaamaan vihdoin Suomen Cup meidän osalta. Pelin henki on tulos tai ulos, joten toivottavasti saadaan haluamamme ja edetään cupissa. RoPS Etelän kannattajia olisi hienoa nähdä kauden aikana meidän vierasotteluissa - toivottavasti jo torstaina!

 

Naisten Suomen Cup, 3. kierros
Noblessa Areena, Savonlinna

torstai 9.5.2024 klo 15:00
Juniori STPS - RoPS

Luettu 757 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi