RoPS otti murskavoiton sarjajumbosta naisten Ykkösessä

(1 ääni)
Julia Heino iski hattutempun Julia Heino iski hattutempun

RoPS naiset latoi 9 maalia TuWe:a vastaan lauantaina Keskuskentällä.

Kotijoukkue otti pelin hallintaansa heti alkuvihellyksestä lähtien ja kun peliä oli pelattu 6 minuuttia, kotijoukkue sai vapaapotkun 16 alueen rajalta. Pallon taakse asettui Hulda Kuustie, joka laukoi vapaapotkun tyylikkäästi maalin takanurkkaan.

Avausmaalista ehti kulua ainoastaan 5 minuuttia, kun Anni Ollila viimeisteli Julia Heinon loistavasta syötöstä lähietäisyydeltä tilanteeksi 2-0. Tämän maalin jälkeen kotijoukkue hallitsi peliä entistä selvemmin ja vierasjoukkue jäi täysin jyrän alle. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 4-0 johdossa, kun kauden avausmaalinsa viimeistellyt Julia Heino ja Anni Ollila osuivat vielä kertaalleen.

Toisella jaksolla kotijoukkue jatkoi siitä mihin oli ensimmäisen jakson lopettanut;  huolellista puolustamista, laadukasta pelinavaamista ja kliinistä viimeistelyä. Pelikellon näyttäessä 51 minuuttia, Vilma Mahlio karkasi
läpiajoon ja viimeisteli varmasti tilanteeksi 5-0. 11 minuuttia myöhemmin Iris Lukkarila esitti jälleen upean vasemman jalan kaukolaukauksen TuWe maalin ylänurkkaan, tilanne 6-0.

Viimeisen 25 minuutin aikana maalinteossa onnistuivat vielä Julia Heino kahdesti ja Anni Ollila kerran, joten molemmille hyökkääjille hattutemppu!  "Oltiin kuskin paikalla 90 minuuttia ja vaikka tasoero oli tänään valtava, niin olen erittäin tyytyväinen joukkueen työmoraaliin ja siihen että pidettiin nolla omassa päässä. Tärkeää oli myös katkaista tappioputki ja saada hyvä tulos itseluottamuksen kannalta. Paljon onnistumisia ja iloisia ilmeitä kopissa", iloitsi päävalmentaja Mika Lumijärvi.