torstai, 06 elokuu 2015 09:30

TP-47 ja RoPS pistejakoon B-tyttöjen pelissä

Tornion Pallo-47 ja Rovaniemen Palloseura pelasivat 1-1 (0-1) tasapelin jalkapallon B-tyttöjen Ykkösen lappilaisessa hegemoniaottelussa.

TP-47:n valmentaja Pekka Vainio kehaisi molempien joukkueiden otteita.

– Ottelussa oli kova tempo. RoPS sai heti alussa johtomaalin, mutta olimme avauspuoliajalla hivenen niskan päällä. Toisella puoliajalla olimme alakynnessä, mutta onnistuimme pian tauon jälkeen maalinteossa, Vainio tiivisti pelin kulun.

RoPS:n maalin viimeisteli jo kuudennella minuutilla Milja Fräki, joka harhautteli näyttävästi rangaistusalueelle ja pisti pallon varmasti verkkoon.

TP-47:n tasoitusmaalin teki Tiia Lipponen, joka nosti pallon maalivahdin yli takanurkkaan.

Syyskierrokselle Ykköseen noussut kotijoukkue avasi tasapelin myötä pistetilinsä.