maanantai, 25 touko 2015 07:04

RoPSin naisilla kolmen pisteen viikonloppu

Rovaniemen Palloseura pelasi viikonloppuna kaksi vierasottelua naisten Kakkosessa. Lauantaina RoPS voitti Vaasassa Iskmo-Jungsund Bollklubbenin 1-2. Sunnuntaina tuli tappio Kokkolassa Gamla-Karleby BK:lle 2-0.

Pohjoislohkon taulukko on nyt mielenkiintoinen. Kolmella kärkijoukkueella on yhdeksän pistettä. RoPSilla ja kahdella muulla on puolestaan seitsemän pojoa.

RoPS-valmentaja Olavi Tammimiehen mukaan joukkueen esitykset menivät päinvastoin tulosten kanssa. Lauantaina voitto tuli takkuisella pelillä, mutta sunnuntaina hyvä vire ei tuonut pisteitä.

– Lauantai-aamulla lähdimme seitsemältä. Ajoimme suoraan Vaasaan, joten ensimmäisellä puoliajalla oli pikkuisen jalat jäädyksissä.

Pelaamista haittasi lisäksi myrskytuuli. I-JBK meni ensimmäisellä puoliajalla myötätuulessa johtoon. Toisella puoliajalla RoPSin tarvittavat maalit teki Julia Heino sekä Janina Kämäräinen.

Kokkolassa rovaniemeläiset veivät peliä ja pääsivät hyviin tekopaikkoihin. GBK:ta piti pystyssä nigerialainen huippumaalivahti Rachael Ayegba.

Kesken RoPS-hallinnan kotijoukkue onnistui vastahyökkäyksestä, kun 77 minuuttia oli pelattu. Sen jälkeen vieraiden oli yritettävä tasoittaa, jolloin GBK pystyi tekemään toisen maalin.

RoPS saa levätä pari viikkoa. Seuraava peli on 6.6. Pietarsaaressa.