Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 27 huhtikuu 2015 07:33

RoPS notkahti lisäajalla kotikentällä

RoPSin maalivahti Anni Turpeinen pelasi liberon lailla tonttiaan sunnuntaina. RoPSin maalivahti Anni Turpeinen pelasi liberon lailla tonttiaan sunnuntaina. Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen Palloseura notkahti lisäajalla 1-2 (0-0) tappioon Oulu Naice Soccerin 2-joukkueelle jalkapallon B-tyttöjen Ykkösen kotiottelussaan sunnuntaina.

– ONS karvasi 2. jaksolla kovempaa ja meidän peli hajosi kummasti. Kun 80 prosenttia syötöistä menee vastustajalle, hankala silloin on voittaa, summasi RoPSin valmentaja Jukka Heino.

RoPS johti 2. jakson alussa ottelua Julia Heinon osumalla, mutta ONS tuli tasoihin Helmi Aution maalilla ja Ruusa Portaankorva sinetöi vierasvoiton onnekkaiden pomppujen jälkeen.

Avausjakso mentiin RoPSin komennossa, mutta oululaisten tiivistä keskialuetta ei onnistunutta murtamaan. Liberon lailla pelannut RoPS-maalivahti Anni Turpeinen tarjoili pitkillä avauksilla hyviä läpiajon paikkoja, mutta kärjen saalis jäi nollaan.

– Anni otti roolin ihan itse, mutta hyvä näkeminen häneltä, Heino totesi.