sunnuntai, 28 syyskuu 2014 10:22

Rovaniemi B1 pelasi hirveässä tuulessa

Rovaniemi B1 päätti jalkapallon Ykkösen syyskierroksen Haukiputaalla. Peli päättyi lopulta pistejakoon maalein 1-1 (0-1).

Rovaniemeläisten valmentaja Jukka Heino kertoi, että ottelu pelattiin hirveässä tuulessa.

– Haukiputaalla oli järkyttävä tuuli kentän pystysuunnassa. Se vaikutti pelaamisen todella paljon. Pallo ei pysynyt paikallaan kun yritti antaa vapaapotkua ja kulmapotkuissa pallo lensi huitsin kuuseen, Heino luetteli muutamia tilanteita.

Rovaniemi B1 peluutti ottelussa vähemmän peliaikaa saaneita tyttöjä.

– Se ei kuitenkaan pelillisesti näkynyt. Toisella jaksolla tehtiin sitten vaihtoja ja peli vähän parani, vaikka HauPa jakson ainoan maalin tekikin.

Se tuli kulmapotkun jälkitilanteesta ja oli HauPan ainoa veto kohti maalia koko ottelussa.

Tuuli siivitti ensimmäisellä jaksolla rovaniemeläisten avausmaalin. Emilia Härkönen tinttasi pallon maaliin vapaapotkusta liki 30 metristä.

Rovaniemeläisten pelit jatkuvat ensi viikonloppuna SM-karsintapeleillä.

– Ihan luottavaisena lähdetään karsintoihin. Nousu vaatii 100 prosenttisen onnistumisen koko joukkueelta.