Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 08 syyskuu 2014 08:10

Rovaniemi B1 otti tärkeän voiton

Rovaniemi B1-joukkueen kapteeni Jenni Nikkeri iski ottelun ainoan osuman. GBK:n maalivahti Laura Soini ei voi tilanteessa mitään. Rovaniemi B1-joukkueen kapteeni Jenni Nikkeri iski ottelun ainoan osuman. GBK:n maalivahti Laura Soini ei voi tilanteessa mitään. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Jalkapallon B-tyttöjen C-lohkon kärkijoukkue Rovaniemi B1 nappasi tärkeän kotivoiton vieraaksi saapuneesta GBK:sta lukemin 1-0 (0-0).

GBK kaatui Keskuskentällä maalein 1-0. Rovaniemi B1 otti askeleen lähemmäs SM-karsintoja.

Kotijoukkueen maalin iski nopean hyökkäyksen päätteeksi Jenni Nikkeri.

– Maali oli nopeasti ja hienosti pelattu tilanne. Toppari antoi pitkän syötön vastustajan linjan taakse ja Jenni teki oikea-aikaisen juoksun, otti pallon haltuun ja sijoitti sen nopeasti maaliin, Rovaniemi B1-joukkueen valmentaja Jukka Heino kertoi.

Rovaniemen peli ei ollut GBK:ta vastaan aivan parasta mahdollista.

– Jotenkin se oli vähän nihkeää ja ehkä pelin tärkeys sitten näkyi jollain tavalla. Pallonhallinta oli ihan hyvää ensimmäiset 20-25 minuuttia, mutta vähän huolimatonta se oli. Pallottomat pelaajat eivät antaneet tarpeeksi apuja pallolliselle pelaajalle, Heino analysoi.

Kotijoukkueen peli parani Heinon mukaan selvästi toisella puoliajalla.

– Saatiin puoliajalla vähän sovittua asioita ja saimme laadukkaampia syöttöjä. Toisen jakson peliin voi olla tosi tyytyväinen.

GBK ei saanut missään vaiheessa Rovaniemen joukkuetta varsinaiseen ahdinkoon.

– Ei meillä ollut mitään hätää eikä vastustaja saanut yhtään kunnon tilannetta meidän päähän, Heino totesi.

Rovaniemi B1-joukkueella on vielä jäljellä kolme ottelua.

– Seuraavaksi on vastassa Ajax Sarkkiranta ja sen pelin voiton pitäisi riittää SM-karsintapaikkaan, Heino kertoo tilanteesta.