sunnuntai, 13 heinäkuu 2014 11:35

RoPSin naisille komea 5–0-voitto

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue pokkasi tyylikkään 5–0-voiton Susivoudin kentällä Esse IK:ta vastaan naisten kakkosessa.

RoPS teki kaikki viisi maalia jo avauspuoliajalla. Maalikarkelot aloitti puolustaja Nea Kivistö. Toisessa maalissa Liisa-Maija Rautio laukoi kaukaa ja Tinja Jokelainen laittoi paluupallon maaliin.Sara Stewart vei RoPSin 3–0-johtoon ennen Jokelaisen toista osumaa. Päätöslukemat 5–0 viimeisteli Liisa Maija Rautio suoraan 25 metristä lähteneestä vapaapotkusta.

RoPSin maalissa kakkosmaalivahti Heidi Ahokas torjui läpiajon. Ykkösvahti Johanna Vainionpää on muutaman pelin lainalla Merilappi Unitedissa. Keskikentän kuningatar oli RoPSin Laura Jantunen. Toisella puoliajalla pelituntumaan pääsi myös B-juniorina naisissa debytoinut Veera Räisänen.

– Toinen puoliaika meni pelailuksi, vaikka yritimme tehdä vielä lisää maaleja, RoPS-valmentaja Olavi Tammimies totesi.