maanantai, 07 heinäkuu 2014 07:27

Tinja Jokelainen ratkoi hankalan pelin voiton RoPSin naisille

Jalkapallo-ottelusta voi kehkeytyä vaikea tapahtuma vaikka joukkue johtaisi varttitunti ennen loppua 3–0.

Näin kävi Rovaniemen Palloseuran naisille vaasalaista I-JBK:ta vastaan sunnuntaina keskuskentällä.

Reilu johto hupeni lopulta 3–2 (0-0) voitoksi naisten Kakkosen ottelussa.

Peli olisi voinut saada uuden uuden luonteen jos erotuomari olisi uskaltanut puhaltaa vieraille rangaistuspotkun 0–0 -tilanteessa heti toisen jakson alussa.

Kun selvä tapaus jäi viheltämättä, iski RoPS.

Tinja Jokelainen ratkoi pelin henkilökohtaisella panoksella laukomalle ensin sivurajan jälkeisestä tilanteesta ylänurkkaan 1–0.

Kauden seitsemäs maali vei RoPSin 3–0 johtoon, kun Jokelainen taituroi Sara Huhtalan keskityksen jälkeen pallon vaasalaismaaliin.

Puoliajalta kentälle tullut Huhtala puolestaan teki 2–0 Sara Stewartin keskityksestä.

– Ensimmäisellä jaksolla mentiin vieraiden mukaan ja jätettiin omat vahvuudet käyttämässä.

– Parilla muutoksella toiselle jaksolle tilanne saatiin paremmin hallintaan ja vieraiden jaloissa alkoi tuntua se, että he pelasivat ottelun myös lauantaina Torniossa, summasi RoPSin valmentaja Olavi Tammimies.

RoPSin naisten kotipeliputki jatkuu ensi lauantaina.

Joukkue korkkaa Susivoudin uuden keinonurmen ottelussa Esse IK:ta vastaan.