Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 11 touko 2014 09:05

Kolmas ottelu, kolmas voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janina Kämäräinen (11) iski kolme maalia ONS:n verkkoon. Tässä juhlitaan joukkueen neljättä maalia. Vieressä Essi Jokelainen (4). Janina Kämäräinen (11) iski kolme maalia ONS:n verkkoon. Tässä juhlitaan joukkueen neljättä maalia. Vieressä Essi Jokelainen (4). Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemen YJ1-joukkue jatkoi B-tyttöjen Ykkösessä voittoisasti. Kauden kolmannessa kamppailussa kaatui oululainen ONS2 komeasti maalein 5–1 (3-0).

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä suvereenia hallintaa ja kauden parasta peliä, Rovaniemen valmentaja Jukka Heino totesi.

– Etenkin hyökkääjät ja keskikenttäpelaajat onnistuivat erinomaisesti.

ONS sai avauspuoliajalla vain yhden vaarallisen maalipaikan, mutta Rovaniemen maalivahti Johanna Vainionpää torjui läpiajoon päässeen pelaajan yrityksen.

Janina Kämäräinen iski ONS:n verkkoon hattutempun eli kolme maalia. Maalinteossa onnistuivat myös Iida Savolainen ja Alina Heikkilä .

– ONS oli meidän tapaan voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan, joten tämä oli tämänhetkinen sarjan kärkikamppailu, Heino jatkoi.

Ensi viikonloppuna B-tytöt matkustavat Ylivieskaan.

 

Rovaniemi YJ2 hävisi kotiottelun GBK:lle maalein 2–0 (2-0).

– Tosi tasainen ja vauhdikas peli. Toinen puoliaika oli meiltä paljon parempi kuin ensimmäinen, rovaniemeläisten valmentaja Valtteri Kumpuniemi totesi.

– Meidän pitää päästä entistä paremmille paikoille, jotta saamme maaleja ja voittoja näistä peleistä.

Oona Kuusela ja Enni Yli-Suvanto esiintyivät edukseen rovaniemeläisjoukkueesta.

Miia Vatka
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1618 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi