Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 11 heinäkuu 2013 15:42

RoPS:n Hyundai Nappula - Cup lauantaina 13.7

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura järjestää yhteistyössä Hyundain kanssa riemukkaan turnauksen 2002 - 2007 syntyneille innokkaille nappulatytöille ja -pojille. Turnaus pelataan lauantaina klo 10.00 – 15.00 välisenä aikana Rovaniemen jalkapallopyhätössä Keskuskentällä. Luvassa on paljon iloisia hetkiä, vauhtia ja roppakaupalla maaleja kun yhteensä n.30 nappulajoukkuetta Rovaniemeltä, Kittilästä ja Ranualta kokoontuvat turnaukseen kuningas jalkapallon merkeissä.



Yhteistyössä Hyundain kanssa
RoPS:n Hyundai Nappula - Cup on yksi n. 30 turnauksesta, joita Hyundai tukee maanlaajuisesti. Suomessa Hyundai haluaa laajentaa yhteistyötä huippujalkapallon lisäksi laajaan harrastajakuntaan ja edistää ruohonjuuritason työtä lasten liikuntaharrastuksen hyväksi ja jalkapallon kehittämiseksi. Liikuntaharrastus tarjoaa erinomaisen pohjan terveelle ja täysipainoiselle elämälle pitkälle eteenpäin. Hyundai myös arvostaa seurassa tehtävää työtä, vanhempien ja valmentajien vapaaehtoista työpanosta. Siksi Hyundai tukee lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Pelejä, ruokaa ja oheisohjelmaa
Turnauksen yhteydessä tv:stä tuttu huippukokki Tero "Tepi" Mäntykangas loihtii terveellistä futaajan ruokaa, kanttiini parantaa kolottavat kahvihampaat ja oheisohjelmaa on myös tarjolla mm. pallotutkan muodossa. RoPS ja Hyundai toivottavat kaikki jalkapallon ystävät tervetulleeksi iloiseen jalkapallotapahtumaamme tekemään päivästä ikimuistoisen nappuloillemme.

--



Luettu 1936 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi