maanantai, 30 heinäkuu 2012 22:54

Poutiainen lumilta RoPSin ratkaisijaksi

Tanja Poutiaisen pari päivää ennakoitua lyhyempi lumileiri Sveitsissä saattoi koitua Rovaniemen Palloseuran onneksi jalkapallon naisten Kakkosessa. Poutiainen oli järjestämässä kotijoukkueen molempia maaleja kun RoPS kukisti Petolax IF:n 2-1 (1-1) yliajan maalilla.

Vieraiden maalivahti venyi Poutiaisen laukauksen eteen kun pelikello näytti 92. minuuttia, mutta Jenna Vaara hoiti reboundin verkkoon.
Poutiainen syötti myös kotijoukkueen 1-1 tasoituksen, jonka viimeisteli Maria Karppinen. Petolahti iski maalinsa jo 1. peliminuutilla.
– Toinen jakso oli ihan yhtä maalia, mutta maaliteko oli vaikeaa vaikka loistopaikkoja oli puolenkymmentä, summasi valmentaja Kimmo Savolainen.
Poutiainen ilmoittautui peliin lauantaina, kun lumileiri lyheni huonojen olosuhteiden takia.
– Tanja jaksoi tehdä valtavasti töitä korkean paikan leirin jäljiltä, Savolainen huomioi.