Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 20 touko 2012 10:17

RoPSin naisille tasoitusmaali viime hetkellä

Rovaniemen Palloseura kartutti saldoaan yhdellä pisteellä Petalax IK:n vieraana jalkapallon naisten Kakkosessa. Ottelu päättyi tasalukemiin 1–1 (0–0). Kotijoukkue meni johtoon 83. minuutilla. Jenna Vaara tasoitti pelin, kun lisäaikaa oli pelattu minuutti.

Rovaniemeläisten valmentajalle Kimmo Savolaiselle oli pienoinen yllätys, miten paljon PeIK oli kehittynyt viime kaudesta.
– Lukemat ovat oikeutetut, ottelu olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Viime hetkellä tullut tasoitus maistuu erityisen makealta. Oma peli alkaa löytyä, Savolainen iloitsi.
Maalivahti Johanna Vainionpää venyi pariin loistopelastukseen. Vahvan ottelun pelasivat myös topparit Paula Ikäläinen ja Eve Sarajärvi sekä kärjessä Inka Kervinen.