sunnuntai, 06 touko 2012 09:32

RoPSin naiset avasivat tasapelillä

– Tämä tuntuu tappiolta, vaikka ensimmäisen pisteen saimmekin kauden avauspelistä minun aikanani. Voitimme selvästi maalintekopaikat, kommentoi Rovaniemen Palloseuran naisjoukkueen valmentaja Kimmo Savolainen.

RoPS pelasi 2-2 (1-1) vierastasapelin Jyväskylän Pallokerhon 2-joukkuetta vastaan naisten Kakkosessa lauantaina Vaajakosken tekonurmella.
RoPS johti ottelua Saara Ylianttilan pikamaalilla 4. minuutin kohdalla. Kotijoukkue tuli tasoihin jakson lopulla ja ohikin tunnin kohdalla. Maria Wimmer tasoitti kuitenkin Karoliina Kämän esityöstä 85. minuutilla.
RoPSin kausi jatkuu ensi lauantaina kotiottelulla sarjan toista uutta tulokasta Esse Idrottsklubia vastaan.