Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 15 elokuu 2011 12:44

RoPSin naisten maalijuhlat jatkuivat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue jatkoi viikonvaihteen maalijuhlia myös sunnuntaina, kun se kaatoi kotonaan maalahtelaisen Petalax IK:n maalein 7–0 (4–0) jalkapallon naisten kakkosessa.

Kotijoukkue hallitsi tapahtumia kentällä ja PeIK:n puolustus oli helisemässä RoPSin hyökkäyksien vuoksi. Kapellimestarina hääri Maria Wimmer, joka iski ensimmäisellä puoliajalla puhtaan hattutempun ja tarjoili sen jälkeen makeita syöttöjä omilleen.
PeIK oli altavastaajana koko ottelun ajan eikä saanut rakennetuksi montakaan hyökkäystä. Nekin harvat tilanteet RoPSin puolustus hoiteli mallikkaasti. RoPSin muut maalit tekivät Jenna Vaara, Tinja Jokelainen ja Sara Steward.

JS
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 2022 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi