sunnuntai, 10 heinäkuu 2011 09:21

RoPSin naisille niukka kotivoitto

Rovaniemen Palloseura taisteli mukavan voiton jalkapallon naisten kakkosessa kukistamalla kotonaan mustasaarelaisen Isko-Jungsund BK:n maalein 2–1 (1–0). RoPSin molemmat maalit viimeisteli Pipsa Happo.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli RoPSin hallintaa ja peli pyöri vastustajan kenttäpuoliskolla. Paikkoja oli useampaankin osumaan, mutta juuri ennen taukoa Pipsa Happo onnistui maalinteossa.
Toisella puoliajalla kotijoukkueen ote hieman herpaantui.
– Liekö lämmin ilma vaikuttanut, mutta peli alkoi tasoittua, valmentaja Kimmo Savolainen tuumi.
Valmentajan mukaan ottelu oli kuitenkin koko ajan RoPSin hallussa.