sunnuntai, 29 touko 2011 11:17

RoPS otti loppukirin ja sai pisteen

Rovaniemen Palloseura otti loppukirin ja pelasi 3–3 (0–1) tasapelin Vaasan IFK:ta vastaan lauantaina jalkapallon naisten Kakkosessa.

RoPS oli 0–3 tappiolla 10 minuuttia ennen loppuvihellystä, mutta Jonna Riipi, Tinja Jokelainen ja Jenna Vaara onnistuivat pikavauhtia tasoittamaan ottelun. Kotijoukkueella oli lopussa vielä neljäskin paikka, mutta VIFK:n maalivahti pelasti Jenny Tynin laukauksen.
– Tunnelmat ovat kieltämättä kaksijakoiset. Hallitsimme ensimmäistä puoliaikaa, mutta ainoan maalin teki vastustaja meidän virheestä.
– Maalintekoa pitää vielä harjoitella. Ottelu oli voitettavissa, valmentaja Kimmo Savolainen tuumi. JP