Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 05 syyskuu 2010 09:13

RoPSin naiset takoivat tennislukemat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Mira Majavan jo 6. minuutilla iskemä avausmaali vapautti Rovaniemen Palloseuran mehukkaisiin maalijuhliin II divisioonan C-lohkon ottelussa lauantaina.

Keskuskentällä pelatun ottelun lopputulos 6-0 (3-0) ei jättänyt paljon jossiteltavaa Iisalmesta saapuneelle vierasjoukkue Klubi-36:lle. Samalla RoPS palasi takaisin voittojen tielle kahden vierastasapelin jälkeen.

- Lukemat kertovat aika lailla pelin luonteesta. Me oltiin pelaavampi joukkue, eikä vastustaja saanut juurikaan paikkoja, valmentaja Kimmo Savolainen sanoi.

Savolainen oli erityisen tyytyväinen siihen, että kaikki rovaniemeläisten osumat olivat pelitilannemaaleja. Avauspuoliskolla maalikarkeloihin osallistuivat Majavan lisäksi Tanja Poutiainen ja Maria Wimmer, toisella Jenny Tyni ja Netta Halme kahdesti.

- Meidän pallollinen peli oli hyvää ja joukkue pysyi koko ottelun ajan hyvin kasassa. Maalitilanteissa myös juoksujen ajoitukset olivat kohdallaan.

Sarjakakkosena kolme kierrosta ennen kauden loppua oleva RoPS kohtaa ensi viikonloppuna vieraissa sarjan kärkijoukkue SeMin, joka on karannut 7 pisteen päähän.

- Sarjavoitto ei ole omissa käsissä, mutta joka peli yritetään voittaa. Yritetään nyt pitää tämä kakkossija. Hyvähän sekin olisi, Savolainen sanoi. PP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 2197 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi