sunnuntai, 11 heinäkuu 2010 11:07

RoPSin naisille kauden toinen tappio

Tanja Poutiaisen taistelu RoPSin keskikentällä ei auttanut joukkuetta voittoon Seinäjokea vastaan. Tanja Poutiaisen taistelu RoPSin keskikentällä ei auttanut joukkuetta voittoon Seinäjokea vastaan.

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue kärsi kauden toisen tappionsa naisten Kakkosessa. Seinäjoen Mimmiliiga oli Rovaniemen Keskuskentällä parempi maalein 0-1 (0-1). Ennen eilistä ottelua SeMi ja RoPS olivat sarjassa tasapisteissä kolmantena ja neljäntenä.

SeMi teki ottelun ainoan maalin ensimmäisen puoliajan puolessa välissä. Sini Kiistalan ja maalivahti Pipsa Hapon kommunikointi ei pelannut RoPSin puolustuksessa. Kumpikaan ei ottanut palloa. SeMin Paula Niemi kiitti tilanteesta ja sijoitti pallon tyhjään maaliin.

Lahjamaalin jälkeen RoPS aloitti tiukan takaa-ajon. RoPSin paras tilanne ensimmäisellä puoliajalla oli Tanja Poutiaisen pusku kulman jälkeen. Se viuhui hiukan yli maalin.

Etenkin toisen puoliajan alku oli RoPSin hallintaa. Salla Määttä nousi puolustuksesta hyvin tukemaan RoPSin hyökkäyksiä. Vaihdosta tullut Netta Halme toi vauhtia RoPSin hyökkäykseen.

Joukkueen viimeistely kuitenkin ontui. Niin Mira Majava, Saara Ylianttila kuin Jenna Vaara epäonnistuivat hyvistä paikoista. Pipsa Happo torjui kaksi kertaa loistavasti RoPSin maalilla SeMin päästyä vastahyökkäyksiin.

- Peli ratkesi meidän heikkoon viimeistelyyn, RoPSin kapteeni Maria Wimmer totesi.

RoPSilla oli ennen eilistä peliä takana kolmen viikon ottelutauko.

- Kyllä pelaamattomuus ehkä hiukan vaikutti, mutta ihan hyvää vääntöä meillä oli ajoittain.

- Kova yritys ei vaan tällä kertaa tuonut tulosta. Peli tyssäsi kerta toisen jälkeen rankkarialueen rajalle.

RoPSin naisten harva ottelutahti jatkuu, sillä joukkue pelaa seuraavan ottelun vasta kahden viikon kuluttua.