maanantai, 17 touko 2010 06:24

VPS-j jätti RoPSin naiset kyydistä

Rovaniemen Palloseura pysyi ensimmäisen puoliajan hyvin VPS-j:n vauhdissa jalkapallon naisten Kakkosessa lauantaina Ehnvallenin kentällä. Vierasjoukkueen musta hetki sattui toisen jakson ensimmäiselle viisiminuuttiselle, jolloin VPS-j iski kaksi maalia.

Ottelu ratkesi käytännössä noihin kahteen maaliin. VPS-j otti sarjapisteet maalein 3-1 (1-1).

RoPS pelasi Vaasassa kauden avausottelun, mikä näkyi valmentaja Kimmo Savolaisen mukaan kentällä.

- Peli oli hieman hermostunutta eikä nyt ylletty omalle tasolle. Positiivista oli kuitenkin, että pystyimme pistämään sitä toisen puoliajan viisiminuuttista lukuun ottamatta fyysiselle kotijoukkueelle tasaväkisesti hanttiin, Savolainen totesi.

VPS-j kuuluu Kakkosen pohjoisimman lohkon suosikkijoukkueisiin, joten sitä taustaa vasten lopputulos ei ollut yllättävä. RoPSin maalin viimeisteli Saara Ylianttila. JP