perjantai, 28 elokuu 2009 11:57

RoPS taipui toisella jaksolla

Tanja Miettunen (oik.) ja Kemin Into olivat paikallisottelussa parempia Tanja Miettunen (oik.) ja Kemin Into olivat paikallisottelussa parempia

Kemin Into sai maalihanat auki toisella puoliajalla torstaina Sauvosaaressa naisten Kakkosen hegemoniapelissä Rovaniemen Palloseuraan vastaan.

Innon 3-0 (0-0) voitto oli ansaittu, sillä kotijoukkue hallitsi ottelua ja vieraiden harvat maalintekotilanteet tulivat vastahyökkäyksistä.

Innon avausmaalin laukoi 49. minuutilla Tanja Miettunen. Jakson puolivälin jälkeen Obi lisäsi johtoa puskumaalillaan ja päätöslukemat viimeisteli Marjo Kirstinä loppuhetkillä.

Innolla on vielä teoreettiset mahdollisuudet sarjanousuun, mutta se vaatii jo onneakin ja apuja muilta joukkueilta.

Runsaan viikon kuluttua Into matkustaa sarjajohtaja Vaasan Palloseuran vieraaksi ja vain täysi pistepotti tuosta ottelusta pitää nousuhaaveet elossa.

RoPS:n valmentaja Raimo Miettunen myönsi reilusti kotijoukkueen paremmuuden.

- Into oli yksilötasolla meitä edellä, Miettunen totesi.

RoPS-luotsi antoi ansaitusti kehut maalivahdilleen Mira Majavalle, joka oikea-aikaisilla ulostuloillaan pelasti vieraat suuremmilta tappiolukemilta.