Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 19 heinäkuu 2009 08:49

RoPSin naiset palasivat tauolta tappiolla

Rovaniemen Palloseuran taival naisten Kakkosessa jatkuu edelleen voitotta, kun rovaniemeläiset hävisivät lauantaina viikonlopun ensimmäisessä vieraspelissään Vaasan Palloseuran junioreille maalein 3-0 (2-0).

Ottelu lähti rovaniemeläisten kannalta liikkeelle huonoimmalla mahdollisella tavalla, kun kotijoukkue siirtyi johtoon jo ensimmäisestä hyökkäyksestään.

- Meidän taktinen suunnitelmamme meni siinä samalla romukoppaan, valmentaja Raimo Miettunen totesi.

VPS-j viimeisteli ensimmäisellä puoliajalla vielä toisen maalin kulmapotkun jälkitilanteesta ja sinetöi loppunumerot noin tunnin pelin jälkeen.

Miettusen mukaan yli kuukauden kestänyt tauko näkyi joukkueen otteissa tahmeutena ja joukkue pääsi paremmin mukaan peliin vasta toisella jaksolla.

RoPSin taistelu Kakkosen C-lohkon hännillä jatkuu tänään, kun joukkue kohtaa pääavastustajiinsa kuuluvan IK Myranin Kruunupyyssä kello 13 alkavassa ottelussa. PP