Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 14 kesäkuu 2009 12:40

Joona Kortelainen tuuletti neljää maalia Kokkolassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin A-nuorten Joona Kortelainen oli kovassa vireessä Kokkolassa. RoPSin A-nuorten Joona Kortelainen oli kovassa vireessä Kokkolassa.

Rovaniemen Palloseuran A-pojat jatkoivat voittokulkuaan Ykkösessä kaatamalla vieraspelissä GBK:n maalein 0-4 (0-2). Joona Kortelainen viimeisteli kaikki neljä RoPSin osumaa.

- Hyvä peli. Pallonriistojen jälkeen joukkue pääsi nopeasti vastahyökkäyksiin, RoPSin valmentaja Jouni Seppälä totesi.

Ennen eilistä ottelua sarjassa kuudentena ollut GBK tarjosi sarjakärki RoPSille kuitenkin tiukan vastuksen.

- Vastustaja pääsi välillä myllyttämään peliä. Tämä oli meiltä hieno voitto.

Jerry Björkberg nousi hyvin tukemaan hyökkäyksiä vasemmalta laidalta. Tomi Hartikainen syötti kaksi Kortelaisen maalia ja Mika-Matti Maisonvaara yhden. Topparipari Olli-Pekka Piisilä ja Juho Pernu pitivät puolustuslinjan ojennuksessa. RoPS on voittanut kaikki kuusi runkosarjan otteluaan ja sen maalisuhde on komea 21-3. SM-sarjaan nousun varmistaminen jäi viimeiseen otteluun, sillä sarjakakkonen KPV voitti eilen Haukiputaan Pallon 5-3. RoPS kohtaa runkosarjan viimeisessä kamppailussa 27.kesäkuuta sarjajumbo Kaustisten Pohjan-Veikot. MV

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1905 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi