maanantai, 27 elokuu 2007 09:13

RoPS:n B-pojat tasapeliin VIFK:n kanssa

RoPS:n B-pojat tasasivat pisteet maalein 2-2 (1-1) kotiottelussa Vaasan IFK:ta vastaan.

- Ottelu oli meiltä yksi kauden huonoimmista. Pallo poltteli jokaisen pelaajan jaloissa, eikä peliä saatu haltuun, vaikka toinen puoliaika oli hiukan ensimmäistä parempi, valmentaja Jussi Vatanen totesi.

- Vastustajan valmentajan mukaan peli oli heille puolestaan yksi kauden parhaista. Saimme sen mitä ansaitsimme tänään.

RoPS meni ottelussa 1-0-johtoon Tomi Hartikaisen iskettyä rangaistuspotkun verkkoon. VIFK tasoitti pelin 1-1:een ja meni toisen puoliajan alkupuolella 2-1-johtoon. Kalle Honka tasoitti pelin 2-2:een. RoPS kohtaa ensi sunnuntaina kotiottelussa JJK 1:n. (MV)