Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 30 heinäkuu 2007 12:38

RoPS:n naiset kotivoittoon Karhua vastaan

Rovaniemen Palloseuran naisten joukkue voitti kotikentällä Kauhajoen Karhun Kakkosen ottelussa maalein 2-1 (0-1). Kolmen viikon ottelutauon jälkeen pelirytmiin pääseminen tuotti joukkueelle ensin vaikeuksia. Kauhajoki pääsikin tauolle 0-1-johdossa. RoPS kuittasi kuitenkin heti toisen puoliajan alussa kahdella maalilla itselleen voiton, kun se sai pidettyä loppupelin ajan oman maalinsa puhtaana.

Klikkaa!

RoPS:n Netta Halme iski 1-1-tasoitusmaalin 46. peliminuutin jälkeen ja kolme minuuttia myöhemmin Mira Majava viimeisteli voittomaalin 2-1:een.

- Tiukka vääntö. Vastustaja oli parempi kuin mitä ennakkoon odotettiin. Emme olleet aiemmin pelanneet heitä vastaan, valmentaja Raimo Miettunen totesi.

- Pelituntuman puute näkyi ottelun alussa, mutta varsinkin toisen jakson ensimmäiset 20 minuuttia olivat meiltä hyvää peliä.

- Lopussa vastustajan pelaaja pääsi vielä yksin läpi, mutta koko ottelun hienosti pelannut maalivahti Maiju Juujärvi torjui.

RoPS:n parhaana pelaajana ottelussa puolustuksen lukkona luuti Anni Herranen, joka pelasi itselleen oudolla tontilla topparina.

- Affe pelasi todella laajalla alueella, katkoi ja ohjasi hyvin peliä, Raimo Miettunen kiitteli.

- Ei joukkueessa alisuorittajia muutenkaan ollut. Syöttövirheitä tuli liikaa, mutta kyllä se tästä taas lähtee.

Kärkipelaajat Halme ja Majava täyttivät myös paikkansa loistavasti, sillä molemmat onnistuivat maalinteossa. RoPS sai vielä tähän otteluun mukaan myös Tanja Poutiaisen, joka suuntaa pian kolmeksi viikoksi alppihiihtoleirille Argentiinaan.

RoPS:n naiset pelaavat seuraavan ottelunsa ensi viikon lauantaina Rovaniemellä Ylämyllyn Yllätystä vastaan. (MV)