sunnuntai, 01 heinäkuu 2007 13:25

Netta Halmeen hattutemppu nosti RoPSin kotivoittoon

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue intoutui rajuun loppukiriin toisella pelijaksolla II divisioonan kotiottelussa IK Myrania vastaan Mäntyvaarassa. Kärkipelaaja Netta Halme iski toisella jaksolla puhtaan hattutempun ja käänsi puoliajan 1-2 -tappiotilanteen 5-2 voitoksi.

Klikkaa!

- Hyvä esitys joukkueelta. Nyt toteutettiin käytännössä niitä asioita, joita harjoituksissa on käyty läpi. Läpisyötöt ja kaksi vastaan yksi -tilanteista tuli mukavasti tulosta, kehui valmentaja Raimo Miettunen.

RoPSilla oli maalipaikkoja huomattavasti isompaan lopputulokseen, mutta Kruunupyystä tulevan Myranin maalivahti pelasti tukun huippupaikkoja. Netta Halme oli kuitenkin pitelemätön. Hän päätti kaksi hyvää vastahyökkäystä maaliin ja hoiti kolmannen osuman päällään sen jälkeen kun maalivahti oli puolittain torjunut tilanteen. RoPSin muista osumista vastasivat Mira Majava ja vasempana laitalinkkinä onnistunut Tiina Repo.

Ilahduttavaa oli myös vasemman puolustajan Kaisa Rovan paluu kentille pitkän loukkaantumisen jälkeen. Rova pelasi toisen jakson.

RoPSin pelit jatkuvat ensi lauantaina Susivoudissa klo 15 kun vieraaksi tulee Klubi-36 Iisalmesta. (KP)