sunnuntai, 13 touko 2007 11:47

GBK vei pisteet RoPS:n naisilta

RoPS:n naisjoukkue joutui Kakkosen kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Saarenkylässä taipumaan Kokkolan GBK:lle maalein 2-1.

- Aika sekava kamppailu meiltä, vaikka pelillisesti tämä oli parempi ottelu kuin kauden avauspelimme, valmentaja Raimo Miettunen pohti.

- Toisen jakson ensimmäiseen puoleen tuntiin olen tyytyväinen. Pystyimme hallitsemaan ottelua, mutta voittoon saakka se ei riittänyt.

GBK teki ottelun ensimmäisen maalin. RoPS:n Netta Halme tasoitti ottelun toisen puoliajan alkupuolella. GBK meni 2-1-johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta tekemällä maalillaan, eikä RoPS:lla ollut enää ottelun lopussa mahdollisuuksia ottelun tasoittamiseen.

- Peliä pitää edelleen nopeuttaa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa, Miettunen pohti toiveikkaana.

- Paula Kylmänen johti puolustusta tänään mallikkaasta ja oli ottelussa paras pelaajamme.

- Vastustaja pystyi tasaisempaan peliesitykseen ja ansaitsi voittonsa.

RoPS:n naisilla on viikon päästä luvassa seuraava kotiottelu, kun vastaan asettuu Vaasan Palloseura. Joukkue saa tuohon otteluun mukaan myös Tanja Poutiaisen.