keskiviikko, 04 huhtikuu 2007 11:19

Pienet marginaalit RoPS:n poikia vastaan SM-futsalissa

Rovaniemen Palloseura putosi äärimmäisen täpärästi mitalitaistosta P92 -ikäluokan futsalin SM-turnauksessa Helsingissä. Jos Rauno Ylipaavalniemen suojatit olisivat tehneet tai päästäneet alkusarjassa yhden maalin vähemmän, joukkue olisi pelannut vähintään pronssista.

Nyt tie vei pelaamaan viidennestä sijasta, jonka RoPS hävisi Euran Pallolle lukemin 1-2.

Virkeästi esiintynyt RoPS voitti alkusarjassa 2-1 Lempäälän Kisailijat, joka otti lopulta hopeaa. Kuopiolaisen AC Barcan joukkue kaatoi 4-2. Ainoa tappio tuli tulevalle mestarille Hyvinkään Palloseuralle (0-3).

HyPS:n, LeKi:n ja RoPS:n voitettua toisensa ristiin kaikki kolme päätyivät kuuteen pisteeseen, mutta vain Hyvinkää ja Lempäälä mitalipeleihin.