maanantai, 21 marraskuu 2005 00:00

RoPSin Jukka Yrjänheikki 4:s SM-tekniikkamestaruuskilpailussa

Palloliiton piirien mestarit mittelivät taitojaan jalkapallon junioreiden SM-tekniikkamestaruuskisoissa Kokkolassa viikonvaihteessa.

Rovaniemen Palloseuran Jukka Yrjänheikki sijoittui neljänneksi. B-17 sarjaan osallistuneen Yrjänheikin kokonaisaika oli 58,9. Tulos oikeuttaa hopeiseen taitomerkkiin. Pronssiin olisi vaadittu 53,9 aika. Sarjan voitti MiKi:n Timi Hämäläinen ajalla 47,4.

Kolmannen kerran SM-taitokisaan osallistuneen Yrjänheikin sija parani edelliskerroista, joten kehitystä on tapahtunut.
- Tavoitteena oli saavuttaa kultainen taitomerkki, joten siinä suhteessa kisa oli pienoinen pettymys. Pari lajia epäonnistui. Normaalisuorituksilla tavoitteet olisivat täyttyneet ja mestaruuteenkin olisi ollut mahdollisuus, Yrjänheikki tuumi.

C-15 sarjaan osallistunut RoPSin Tomi Hartikainen sijoittui 11. tuloksella 85,2. Mitaliin olisi vaadittu aika 63,1. Sarjan voitti Joni Kauko (TPS) ajalla 50,2.

FC Lynxin Sanna Ylianttila sijoittui tyttöjen C-14 sarjassa 9. ajalla 91,5. Tulos oikeuttaa hopeiseen taitomerkkiin. Mitaliin olisi vaadittu aika 72,6. Sarjan voitti Jessi Hietanen (Ilves) ajalla 49,8.

FC Lynxin Sini Kiistala sijoittui tyttöjen B-17 sarjassa 10. tuloksella 95,7. Tulos oikeuttaa pronssiseen taitomerkkiin. Mitaliin olisi vaadittu aika 62,2. Sarjan voitti Susanna Jonkka (HJK) ajalla 53,1.