maanantai, 19 heinäkuu 2004 01:00

RoPS B aloitti voitolla divarin syyskierroksen

Rovaniemen Palloseura aloitti voitokkaasti jalkapallon B-junioreiden ykkösdivisioonan syyskierroksen. RoPS kukisti sunnuntaina huippukuntoisella raviradan viheriöllä kokkolalaisen KPV:n 2-1 (2-1).

Kotijoukkue hallitsi kamppailua vakuuttavasti, ja rovaniemeläisillä oli jopa varaa tuhlailla tekopaikkoja. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla viimeistelyssä oli pientä huolimattomuutta.

Kevätkierroksella tämän ikäluokan SM-sarjassa pelannut vierailija ei kuitenkaan päässyt ahdistelemaan missään vaiheessa, vaikka kokkolalaisten kavennusmaali syntyi maalinedustan hässäkästä 37. minuutilla. Sitä ennen ropsilaisista olivat onnistuneet Heikki Hartikainen ja Janne Turpeenniemi.

Toisella puoliajalla puntit hieman tasoittuivat, mutta RoPSin puolustus piti Antti Matinlompolon johdolla kokkolalaishyökkäykset kurissa. RoPSin keskikentällä onnistuivat Joonas Kiistala ja Aleksi Vipusaari, ja hyökkäyspäässä esiintyi vahvasti Janne Turpeenniemi.