sunnuntai, 09 touko 2004 01:00

Eetu Parpalan maalit eivät riittäneet RoPSille

Rovaniemen Palloseuran kotiottelut B-nuorten I divisioonassa eivät suju toivotulla tavalla. Viikko sitten joukkue hävisi Joensuun Jipolle ja eilen kävi Äänekosken Huima nipistämässä yhden pisteen 2-2 (2-1) päättyneessä kamppailussa.

951430
RoPSin Eetu Parpala nousee Juho Korkeakankaan harteilta puskemaan isäntien 1-0 johtomaalin Äänekosken Huimaa vastaan. Tilanteessa mukana myös Jussi Inkeröinen (8), taustalla Pekka Kurttila ja Janne Turpeenniemi.

- Peli oli aivan liian hermostunutta. Pojat eivät päässeet ollenkaan omalle tasolleen. Hukassa oltiin perusasioita myöten, näki valmentaja Ari Kunnari.

RoPS hukkasi Lapinaukealla kahden maalin johtonsa. Huima iski toisella jaksolla pitkiä, korkeita palloja, joiden kanssa isännät olivat vaikeuksissa. Juoksukilpailut ja pomput tuottivat runsaasti ongelmia puolustukselle.

RoPSin molemmista maaleista vastasi myös yleisurheilukentillä viihtyvä Eetu ”Eskon poika” Parpala. Avausosuman hän viimeisteli omista korkeuksista kulmapotkusta. Parpala voitti myös toisen ilmataistelun 32. minuutilla ja pusku vei pallon maalivahdin yli verkkoon.

Seuraavalla kierroksella RoPS reissaan VPS:n vieraaksi Vaasaan. (KP)