sunnuntai, 10 syyskuu 2023 10:18

RoPS lähestyy kärkisijoja Miesten Kakkosessa

(1 ääni)

RoPS otti vakuuttavan 4-0 voiton JBK:sta ja on enää kaksi pistettä perässä lohkokärki Oulun Luistinseuraa, jonka kohtaa ensi viikonloppuna.

RoPS:n miesten komeaa 4-0 voittoa oli lauantaina 9. syyskuuta todistamassa aurinkoisessa kelissä 771 katsojaa. Mukana oli myös iso joukko kutsuvieraina päivässä mukana olleita Rovaniemellä asuvia ukrainalaisperheitä. RoPS fanituotelahja ilahdutti uusimpia RoPS kannattajia kovasti.

Suuri kiitos Toivonkipinöitä -pelipäivän yhteistyökumppaneille:

Rovaniemen Seurakunta, SPR, Kotokunta, SantaPark Oy, Savaterra Oy, Rovaniemen Markkinakiinteistöt Oy, SOL Palvelut Oy, Sähköpalvelu Juhani Riski Oy.

Iso kiitos myös kaikille tavarakeräykseen osallistuneille, lahjoituksia kertyi kaksi täyttä peräkärryllistä ja ne toimitetaan vastaanottokeskuksiin eteenpäin jaettavaksi.

Joukkueen peliesitys oli kokonaisuudessaan vakuuttava. Tatu Lakela avasi kotijoukkueen maalihanat jo viiden minuutin kohdalla ja lopusta vastasi hyökkääjä Tomas Varhi hattutempullaan.

Päävalmentaja Ville Ulanen oli mielissään joukkueen hyvästä pelitemmosta.

- Saatiin vauhdikas startti ja ennen kaikkea pystyttiin pitämään menoa yllä niin, että ratkaisun makua oli ilmassa jo ensimmäisellä jaksolla. Toisellakin puoliajalla oli useampi lisämaalipaikka, mutta otetaan tämä 4-0 nyt ilolla vastaan ja siirretään katseet ensiviikkoon.

RoPS pelaa seuraavan ottelunsa ensi lauantaina lohkoa kahden pisteen erolla johtavan OLS:n vieraana.