maanantai, 04 syyskuu 2023 12:44

RoPS voittoon Kuopiossa - kamppailu lohkon kärkisijoista jatkuu

(4 ääntä)
Kuva: Roifoto/Matias Toropainen Kuva: Roifoto/Matias Toropainen

Kuopion Elo ei antanut pisteitä helposti matkaan Rovaniemelle, mutta joukkue venyi lopulta 2-3 voittoon pienellä pelaajaringillä.

RoPS:n miesten edustusjoukkue taisteli tärkeän voiton sunnuntaina Kuopiossa. Pisteet eivät tulleet helpolla, mutta voitolla joukkue pysyy hyvin mukana kamppailussa lohkon kärkisijoista.

Päävalmentaja Ville Ulasen mukaan joukkueen pelienergia hieman laski toisella jaksolla, mutta tärkeintä oli saavuttaa kolme pistettä.

- Ensimmäinen jakso oli vauhdikasta menoa ja tuotettiin paljon vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Tauolle päästiin ansaitussa johdossa. Toinen jakso oli sen näköistä, kun se usein on yli kahdeksan tunnin bussimatkan jälkeen. Energiat alkoivat hiipua ja aloitteet vähentyä. Koitimme tietoisesti matalalla blokilla hakea voiton pois ja melkein loppuun asti kestettiinkin ilman takaiskua.

Elo onnistui tasoittamaan ottelun aivan viime hetkillä, mutta tämä ei onneksi ollut vielä ottelun lopullinen ratkaisu.

- Tasoituksen jälkeen saatiin yksi hieno ja tasokas hyökkäys aikaiseksi, jonka seurauksena maali ja pisteet kotiin.

Joukkueen kokemuksesta oli iso pala poissa, kun sekä joukkueen kapteeni Samuel Olabisi että kokenutta kaartia edustava Antoine Lemarie olivat sivussa. Muutoinkin joukkue oli liikkeellä pienellä pelaajaringillä.

- Tämä oli taisteluvoitto, hattu pois päästä ja nöyrä kiitos koko joukkueelle, Ulanen kiitteli suojattejaan.

RoPS jatkaa Miesten Kakkosen C-lohkossa neljännellä sijalla. Takamatkaa lohkoa johtavaan Oulun luistinseuraan on vain neljä pistettä, kun kaikki joukkueet ovat pelanneet saman verran otteluista. Runkosarjaa on jäljellä vielä viisi kierrosta.

RoPS:n seuraava ottelu kotikentällä lauantaina 9. syyskuuta klo 16:00, vastassa JBK.