ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 04 lokakuu 2023 17:14

RoPS ry:n säännöt päivitetään marraskuun syyskokouksessa

Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Luonnos uusista säännöistä on vapaasti luettavissa ja jäsenillä on mahdollisuus lähettää kysymyksiä ja kommentteja ennen 27. marraskuuta järjestettävää syyskokousta.

Rovaniemen Palloseura ry:n syyskokous marraskuussa 2022 pyysi yhdistyksen johtokuntaa pohtimaan muutoksia yhdistyksen sääntöihin ja tuomaan esitykset seuraavalle kevätkokoukselle päätettäväksi.

Kevätkokouksessa maaliskuussa 2023 johtokunta ilmoitti, että sääntöjen uudistaminen on edelleen kesken, ja uudet säännöt tuodaan hyväksyttäväksi marraskuun 2023 syyskokouksessa. Sääntömuutosehdotukset luvattiin tuoda hyvissä ajoin ennen kokousta jäsenten nähtäville seuran verkkosivuille.

Sääntöjen muuttaminen ja saattaminen nykypäivän vaatimusten mukaisiksi on nyt saatu päätökseen ja luonnos uusista säännöistä löytyy alla olevasta liitteestä. Keskeiset muutosesitykset on tiivistetty erillisessä liitteessä.

Kysymyksiä ja kommentteja sääntömuutosehdotuksista voi lähettää joko Veikko Pyynylle (veikko.pyyny(at)pp.inet.fi) tai Mika Tapiolle (mikatapio(at)yahoo.com) 20. marraskuuta mennessä. Niistä oleellisimmat tullaan esittämään ja käymään läpi syyskokouksessa.

Sääntöjen muuttamisesta on oikeus äänestää, vielä voimassa olevien sääntöjen puitteissa, niillä 17-vuotta täyttäneillä jäsenillä, jotka ovat maksaneet vuoden 2023 jäsenmaksun maaliskuun loppuun mennessä. Kuten oheisista sääntömuutosehdotuksista käy ilmi, johtokunta esittää muutosta äänestyskelpoisuuteen siten, että jatkossa maaliskuun kevätkokouksessa olisi äänioikeus, jos jäsenmaksu on maksettu edeltävän tammikuun loppuun mennessä. Marraskuun syyskokouksessa puolestaan olisi äänioikeus, jos jäsenmaksu on maksettu edeltävän syyskuun loppuun mennessä.

Rovaniemen Palloseura ry sääntöluonnos

Tiivistelmä muutosesityksistä

 

RoPS ry:n jäseneksi voit liittyä täällä: LIITY JÄSENEKSI

Luettu 1522 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309