ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 29 joulukuu 2022 10:51

Hyvää Uutta Vuotta!

Arvostele tätä artikkelia
(16 ääntä)

Uusi Vuosi on samalla Uusi Alku Rovaniemen Palloseuralle.

Tervehdys!

Tapaninpäivän turnaus kokosi Rovaniemen jalkapalloperheen Ounashallille kahden vuoden tauon jälkeen. Yhdeksän joukkuetta, hyviä pelejä, leppoisa tunnelma, yhteisöllisyyttä ja kinkun sulatusta. Tapahtumalla on sijansa futiskaupungissa myös jatkossa.

Uusi Vuosi on samalla Uusi Alku Rovaniemen Palloseuralle. Kehitystyö käynnistyy työryhmissä, joiden kokoonpanot löytyvät kirjoituksen lopusta.

Työryhmät kehittävät RoPS-toimintaa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä kohti tulevia vuosia. Työryhmät laativat esityksiä johtokunnalle, joka vahvistaa esityksen pohjalta toimenpiteet, jotka siirtyvät tekemiseksi toiminnanjohtajan ja muun organisaation johtamana. Toimenpiteitä otetaan myös nopeammin käyttöön laadittavan strategian mukaisesti.

Rovaniemen Palloseura oli Suomen suurin kasvattajarahan saaja vuonna 2022. Summa oli noin 16.000 euroa. Kasvattajarahastoon kerätään varoja Palloliitolta ja seuroilta. Kasvattajaraha kerätään pelaajien pelatessa Veikkausliigan, Miesten ykkösen, Kansallisen Liigan tai Palloliiton maaotteluissa. Kasvattajarahaa jaetaan kasvattajaseuroille, joissa pelaajat ovat pelanneet 12–21 vuoden iässä. Suomen eri ikäluokkamaajoukkueissa esiintyy suuri joukko rovaniemeläistaustaisia pelaajia. Palloliitossa vieraillessani kehityspäällikkö Henri Alho piti tuloksia erinomaisena kotimaisen pelaajakehityksen kannalta.

Koska edustusjoukkueemme eivät pelaa tällä hetkellä korkeimmilla sarjatasoilla, siirtyy kehittyneimpiä pelaajia ylemmille tasoille. RoPSin edustusjoukkueiden pelaajakartoitus ja sopimusten laatiminen on parhaillaan käynnissä. Kerromme jatkossa laadukkaammin mitä Rovaniemellä on tarjolla: liikunta- ja urheilukaupungin olosuhteet, osaaminen, opiskelumahdollisuudet, asevelvollisuuden suorittaminen ja turvallinen ympäristö - pelaaja keskiössä.

Meillä on kerrottavana konkreettisia tuloksia sekä täällä lajissa kehittyneiden kokemukset ja palaute. Pelaajarekrytoinnille on oma työryhmä, joka kartoittaa erilaisia tapoja pelaajarekrytointiin ja myös mahdollisia tukihenkilöitä ja tukiperheitä Rovaniemelle muuttaville nuorille pelaajille.

Toteutimme Uusi Alku -kampanjan, joka näkyy koko Lapin Kansalle 31.12.2022. Iso kiitos kaikille videotervehdyksen lähettäneille. RoPS-sydän on vahva. Muistot ja historia kannattelevat, kun samalla täytämme akkuja uusien muistojen rakentamiseen. Videot ovat edelleen nähtävillä RoPSin somekanavissa ja YouTubessa. Kiitokset erinomaisesta ja ammattitaitoisesta yhteistyöstä kampanjatiimille Flatlight Creative Housen Sallis, Toni, Henkka, Miikka, Heikki ja Jussi, Kalevamedian Juho sekä RoPSin Anne ja Jari.

Lämmin kiitos lukuisista tsemppiviesteistä. Kiitos ilmoittautumisesta tekemiseen, osallistumisesta haastekampanjoihin, fanituoteostoihin, verkostoitumiseen ja yhteistyösopimuksiin. Jokainen sana ja teko on merkityksellinen, jotta onnistumme Ropsin Uuden Alun luomisessa. Ilmassa on toiveikkuutta ja innostuneisuutta. Ja kun innostuu, monesti myös onnistuu.

Hyvää Uutta Vuotta 2023!

Poikamatti


Ps. muista hankkia 31.12.2022 Lapin Kansan irtonumero

 

Rops -työryhmät (tiimien veturit ensimmäisenä)

Strategia, organisaatio ja johtaminen
Matti Poikajärvi, Mika Tapio, Jukka Kotilehto, Terhi Wimmer, Petteri Seppälä, Pekka Wimmer

Hyvä hallintotapa, talous
Mika Tapio, Tuomas Enbuske, Veikko Pyyny, Matti Poikajärvi, Tuomo Herttua, Paulus Toropainen

Myynti markkinointi, viestintä
Pekka Saarinen, Matti Poikajärvi, Jukka Kotilehto, Pekka Konstenius, Anne Raja-Hanhela, Taina Torvela, Terhi Wimmer, Matti Hiitola

Valmennus, pelaajarekrytointi, nuoriso- ja junioritoiminta
Pentti Katermaa, Pekka Saarinen, Vesa Wimmer, Marko Vatanen, Liisa-Maija Rautio

Naisten edustus
Jukka Kotilehto, Pekka Saarinen, Vesa Wimmer, Tuomo Herttua, Liisa-Maija Rautio

Miesten edustus
Pentti Katermaa, Pekka Saarinen, Vesa Wimmer

Sidosryhmäyhteydet: Palloliitto, Roi kaupunki, koulutuslaitokset, seurayhteistyö, puolustusvoimat
Matti Poikajärvi, Pentti Katermaa, Pekka Saarinen, Jukka Kotilehto, Vesa Wimmer

 

YHTEYSTIEDOT TIIMIEN VETUREILLE

Mika Tapio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Pekka Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tuomas Enbuske, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jukka Kotilehto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Veikko Pyyny, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Pekka Konstenius, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Matti Poikajärvi,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 2546 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309