ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 16 joulukuu 2022 16:01

Osallistu UUSI ALKU -kampanjaan ja ole mukana seurayhteisön voimannäytteessä!

Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on uuden alun edessä. Flatlight Creative Housen ja Kaleva Median kanssa toteutettava kampanja kokoaa yhteen uutta alkua tekemässä olevat yritykset ja yksityishenkilöt.

Rovaniemen Palloseuran yli 70-vuotta kestänyt matka on ollut värikäs ja vaiherikas, täynnä erilaisia ylä- ja alamäkiä. Tällä hetkellä ollaan uuden alun kynnyksellä, johon kannustetaan mukaan kaikkia RoPS-yhteisön jäseniä.  

- Olemme saaneet paljon tuen ilmauksia ja haluamme tehdä jotain, mikä korostaa seuramme pitkää historiaa ja yhteisöllisyyttä, kertoo Rovaniemen Palloseuran puheenjohtaja Matti Poikajärvi.

- Kampanja on osa koko ajan käynnissä olevaa varainkeruuta, mutta tällä kyseisellä kampanjalla haluamme ennen kaikkea kutsua ihmisiä mukaan seuran uuteen alkuun. Osallistua voi pienelläkin summalla ja vielä hieman yllätykseksi jätettävä lopputulos julkaistaan uudenvuodenaattona Lapin Kansassa.

UUSI ALKU -kampanja toteutetaan yhteistyössä Flatlight Creative Housen ja Kaleva Median kanssa.

- On hienoa, että saimme kampanjakasvoiksi mukaan monia RoPS-yhteisön jäseniä ja pohjoisen jalkapallon ystäviä ja toteutukseen ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Kampanja on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa olla mukana tukemassa ja luomassa uutta RoPSia. Haluamme, että uusi vuosi on seurallemme todella myös uusi alku, Poikajärvi toteaa.

Kampanja-aika on 16.–26. joulukuuta 2022 ja siihen voivat osallistua niin yritykset kuin yksityishenkilöt.

KUTSU - Tule mukaan Uuteen Alkuun: https://youtu.be/YRWLCQdmJv4

Ketkä ovat jo mukana seuramme uudessa alussa? Katso videoterveiset täältä: https://youtu.be/AnJJLgYACes


UUSI ALKU– Ilmoittaudu mukaan RoPS:n verkkokaupassa!

 

Luettu 1354 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309