ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 03 joulukuu 2022 11:11

Nyt käynnistyy Kausarihaaste 2023!

Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Kampanjan tavoitteena on saada 1000 sitovaa kausikorttivarausta. Kausarilla pääsee kaikkiin miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluihin kaudella 2023. Kausikortin kampanjahinta on 59€.

Rovaniemen Palloseura järjestä jälleen talvella 2022–2023 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja 59 € hintaan seuran miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotipeleihin kaudelle 2023. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1000 sitovaa kausikorttivarausta.

Toiminnanjohtaja Jari Näsmanin mukaan Kausarihaaste on yksi osa käynnissä olevaa varainkeruuta seuran talouden tasapainottamiseksi. Tavoitteena on luonnollisesti myös nostaa pelitapahtumien katsojamääriä.

- Haastekampanja tuo onnistuessaan tärkeän lisän seuran tilille, mutta vähintään yhtä tärkeää on innostaa kannattajat jälleen katsomoihin luomaan tunnelmaa peleihin. Jalkapallon pelaamisesta, voitoista, tappioista ja elämyksistä tässä kaikessa on kuitenkin ennen kaikkea kysymys, Näsman toteaa.

Kausarihaaste toimii siten, että asiakas sitoutuu ostamaan kausikortin kampanjahintaan RoPSin verkkokaupassa. Maksu peritään vasta sitten, jos kampanja onnistuu, eli sitoutumisia saadaan tarvittava määrä. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta.

Ilmoittaudu kampanjaan – varaa kausari kaudelle 2023!


Lisätietoa haastekampanjaan osallistumisesta ja sen säännöistä

Luettu 1733 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309