ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 22 kesäkuu 2022 20:59

RoPS myy bingotalon

Arvostele tätä artikkelia
(15 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ry:n ylimääräinen vuosikokous järjestettiin keskiviikkona 22.6.2022. Kokouksen ainoana asiana käsiteltiin seuran omistamien Asunto Oy Koskikatu 24 - nimisen yhtiön, eli niin sanotun bingotalon, osakkeiden myymistä.

Seuran puheenjohtaja Risto Niva kertoo velattoman kauppahinnan olevan 2 miljoonaa euroa. Kaupan yhteydessä on tehty myös merkittävä viisivuotinen yhteistyösopimus, jonka arvo seuralle on 175 000 euroa. Yhteistyösopimuksesta ei ole vielä tällä hetkellä mahdollisuutta kertoa enempää.

Nivan mukaan talon myynnistä saatava hinta on hyvä.

- Talon korjausvelka ja ylläpitokustannukset ovat sellaiset, että seuralla ei ole tällä hetkellä resursseja pyörittää toimintaa sillä tavalla kuin tarvittaisiin. Talon myynnillä seuran talous saadaan vakautettua ja pystymme keskittymään seuran perustoiminnan pyörittämiseen.  

Niva näkee kaupan myös uutena alkuna seuralle.

- Tavoitteena on etsiä seuraan uusia avainhenkilöitä. On helpompi lähteä hakemaan uusia ihmisiä myös seuran johtoportaaseen, kun tiedetään että taloudellinen tilanne on vakaa. Myös naisten ja miesten edustusjoukkueiden lisenssiehtojen täyttyminen ylemmilläkin sarjatasoilla mahdollistuu taloustilanteen parantuessa.

Vuosikokous äänesti asiasta. Ääniä annettiin 20 kappaletta, joista 19 kannatti myyntiä ja lisäksi annettiin yksi tyhjä ääni. Takausvastuussa olevat johtokunnan jäsenet jääväsivät itsensä äänestyksestä.

Kokouksessa oli läsnäolo-oikeus seuran jäsenmaksun maksaneilla ja äänioikeus 31.3.2022 mennessä seuran jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä ja ainaisjäsenillä.

 

Lisätietoja:

Risto Niva, Puheenjohtaja
0400 694 774
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 2854 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309