perjantai, 16 lokakuu 2020 10:54

RoPS etsii tyttöjoukkueiden valmentajia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura hakee uusia innokkaita tyttöpuolen jalkapallovalmentajia. Mikäli tunnet paloa valmentamista kohtaan ja olet sitoutunut työhösi, olet juuri hakemamme tyyppi.

RoPS hakee valmentajia B-tyttöihin sekä 2010 syntyneiden ja sitä nuorempien tyttöjen joukkueisiin. Haemme sekä vastuuvalmentajia että apuvalmentajia.

Valmentaminen on samalla mahdollisuus lisätienesteihin esimerkiksi opintojen ohella. Maksamme valmentajillemme säännöllisen kuukausikorvauksen.

Vastuuvalmentajana toimenkuvaasi kuuluu joukkueen viikoittaisen arjen suunnittelu sekä valmentaminen.

Valmentajana vastuullesi kuuluu myös RoPS:n jalkapallotoiminnan markkinointi alueen kouluihin.

Kaikessa toiminnassa seura toimii tukenasi ja tarjoaa myös valmentajan peruskoulutuksen. Edellytämmekin kaikilta valmentajiltamme, että he osallistuvat seuran koulutustilaisuuksiin.

Hakemukset pyydetään lähettämään 26.10.2020 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja antaa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen suurin jalkapalloseura. Vuonna 1950 perustetussa seurassamme pelaa kaikkiaan noin 1000 junioria.

Edustusjoukkueemme pelaavat miehissä Veikkausliigaa ja naisissa Ykköstä. Akatemiajoukkueemme RFA pelaa puolestaan Miesten Kakkosessa.

Naisten edustusjoukkueen tavoitteena on pelata Kansallista Liigaa  viimeistään kaudella 2023. Kaudella 2021 Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kakkosessa.

Kaikessa toiminnassamme nojaamme seuramme arvoihin, jotka ovat avoimuus ja luotettavuus, tavoitteellisuus, kilpailukykyisyys, yhteiskuntavastuu sekä vakaa talous.

Luettu 571 kertaa