ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 27 heinäkuu 2017 15:57

Haemme vetäjiä RoPS Liikkis iltapäiväkerhoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Etsimme reippaita, liikunnallisia ja lasten kanssa hyvin toimeentulevia henkilöitä RoPS:n Liikkis iltapäiväkerhon vastuuvetäjäksi sekä apuohjaajiksi.

Sinulla on kokemusta ja/tai soveltuva koulutus lasten ryhmien ohjaamisesta sekä haluat olla kehittämässä ja toteuttamassa laadukasta iltapäiväkerhotoimintaa. Tarjoamme työn, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä harrastuksiasi.

Koululaisten iltapäivätoiminta on suunniteltua ja tavoitteellista toimintaa, joka tukee sekä kodin että koulun kasvatustyötä ja ehkäisee lasten yksinoloa.

RoPS:n Liikkis iltapäiväkerho käynnistyy syksyllä 2017 Ounasrinteen uudella monitoimitalolla ja sen lähiympäristössä. Kerho pyörii arkipäivisin kello 11.00 – 17.00. Lisätietoja: www.rops.fi/liikkis

Sopivien henkilöiden löytyessä paikat täytetään pikaisesti. Hakemukset ja palkkatoiveet 7.8. klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vastuuvetäjä

  • Työ alkaa: Viimeistään syyskuun alussa
  • Työaika: Vähintään 30 h / viikko
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Työn kesto: Toistaiseksi

Apuohjaajat 1–2 hlö

  • Työ alkaa: Viimeistään syyskuun alussa
  • Työaika: Osa-aikatyö sopimuksen mukaan
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Työn kesto: Määräaikainen, lukuvuoden 2017 – 2018 loppuun
Luettu 2386 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309