ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 03 syyskuu 2016 23:29

Pallosankarit saapuvat tiistaina Rovaniemelle – RoPS mukana

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Pallosankarit on Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhteishanke. Toimintapäivä kannustaa erityistä tukea tarvitsevia koululaisia monipuolisen liikunnan pariin. Maksuttomassa tapahtumassa koululaisille tarjotaan arvokkaita liikuntaelämyksiä jalkapallon ja taitopihaharjoitusten avulla.

Rovaniemen Pallosankarit on tämän hankkeen toinen tapahtuma. Tapahtumapaikkana toimii Rovaniemen Keskuskenttä tiistaina 6.9. kello 10.00 - 13.00. 

Päivän aikana erityistä tukea tarvitsevat koululaiset saavat nauttia liikunnan ilosta ja riemusta. Paikalta löytyy jalkapallokentät, joilla pelataan lyhyitä otteluita sovelletuin säännöin. Taitopihalla osallistujat pääsevät harjoittelemaan ja testaamaan taitojaan jalkapallon parissa. Juoksusankarit-pisteellä tutustutaan juoksun saloihin turvallisesti ohjaajan johdolla.

Liikuntarasteilla toimintaa ohjaavat Koululiikuntaliiton, Suomen Palloliiton, Rovaniemen kaupungin ja paikallisten liikuntaseurojen edustajat. Lisäksi mukana tapahtumassa on Rovaniemen Palloseuran pelaajia kannustamassa, opastamassa sekä jakamassa nimikirjoituksia.

Myös median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa. Paikan päällä on mahdollisuus lyhyisiin haastatteluihin.

Lisätietoa Pallosankarit -toimintapäivästä Koululiikuntaliiton sivuilta:

http://www.kll.fi/koululaiset/pallosankarit

 

Luettu 1886 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309