ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 27 joulukuu 2011 13:17

Tapsan turnaus kokosi taas jalkapalloväen yhteen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Osastonhoitaja Tuovi Jokela iloitsee lastenpsykiatrian saamasta lahjoituksesta. Mukana riemussa Marko Koivuranta (vas.), Antti Hietakangas ja Juha Eteläinen. Osastonhoitaja Tuovi Jokela iloitsee lastenpsykiatrian saamasta lahjoituksesta. Mukana riemussa Marko Koivuranta (vas.), Antti Hietakangas ja Juha Eteläinen. Kuva: Pekka Aho

Lastenpsykiatrian osaston ja poliklinikan osastonhoitaja Tuovi Jokela vastaanottaa Rovaniemen Palloseuran järjestämän perinteisen tapaninpäivän turnauksen lahjashekin RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakankaalta.

– Sydämelliset kiitokset teille kaikille. Olen toiminut vuosikymmeniä osastonhoitajana, ja ottanut vastaan monia lahjoituksia potilastyöhön, mutta ensimmäistä kertaa saamme lahjoituksen hoitohenkilökunnalle. Menin aivan sanattomaksi, kun minulle soitettiin lahjoituksesta, Jokela kiittelee lämpimästi.
Tällä kertaa turnauksen tuotto lahjoitettiin lasten psykiatrian henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseen.
– Psykiatrinen hoito on raskainta työtä mitä tiedän, ja hoidossa tärkein työkalu on hoitaja, turnauksen puuhamies Juha Eteläinen perustelee lahjoituskohdetta.
– Työtä ei tehdä laitteilla vaan persoonalla, Jokela täsmentää.
– Tämä lahjoitus toimii pesämunana tilille, jolle kartutamme rahaa, jota käytämme henkilöstön työhyvinvoinnin parantamiseksi.

TAPSAN TURNAUS kokosi Ounashalliin jälleen yli sata pelaajaa 12 joukkueen turnaukseen.
– Järjestelyt sujuvat aina vain paremmin, ainoa takaisku oli, että vanhan konkarit jäivät pois, meidän pitää huolehtia etteivät äijät syrjäydy tästä tapahtumasta jatkossa, Eteläinen nauraa.
Aina aiemmin mukana olleen Old Boys-joukkueen kokoaja Matti Vikman olikin pahoillaan, että turnauksen kokenein joukkue ei nyt päässyt radalle.
– Ei me vielä liian vanhoja ja vaivaisia olla, mutta muita menoja sattui nyt päällekkäin, ensi vuonna olemme taas mukana, yli-ikäisenä 77-78- syntyneiden RoPS-pelaajien joukkueessa kirmannut ”Kolli” kertoo.
Pokaalia kohotti jälleen puolustava mestari Rovaniemen Reipas.
– Me lähdimme liikkeelle pienellä ringillä, mutta koska olemme Rovaniemen Manchester City vahvistuimme turnauksen aikana, Jore Hietanen nauraa finaalin ratkettua.
Turnauksen sääntöjen mukaan pelaaja sai siirtyä joukkueesta toiseen, mutta siirrosta piti maksaa hyväntekeväisyyskohteelle. Lohkovaiheessa summan sai päättää omantunnon mukaan, mutta pudotuspeleissä hinta oli 40-60 euroa per siirto. Reipas oli paksuimmalla lompakolla siirtomarkkinoilla.
– Hankimme Jouni ja Petteri Seppälän voiton takuumiehiksi ja korvaamaan luottomaalintekijäämme Matti Hiukkaa, joka on Liverpoolissa katsomassa Poolin ja Blackburnin ottelua, Hietanen summaa.

Tulokset
Näin pelattiin:
1) Rovaniemen Reipas (Jore Hietanen ja Matti Hiukka)
2) Ex-junnarit (Janne Turpeenniemi ja Mika-Matti Maisonvaara)
3 – 4. RoPS 77 – 78 ja FC Muurola
5 -8. FC Rio Grande (Juha Eteläinen ja Jaakko Puolakka), Born 80’s (Matti Kilpelä ja Jussi Vatanen), RoPS A SM 04 (Antti Peura ja Petteri Hyvönen), Lynx A 2001 (Henri Lehtola ja Ari Koski),
9 – 12. RoPS A SM 88 (Matti Poikajärvi), RoPS B-pojat, RoPSin mimmit (Matti Tyni), North State (Sami Hartikainen)
Palkitut:
Vuoden erotuomari: Risto Pauna,
Vuoden herrasmiespelaaja: Mika-Matti Maisonvaara

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 3267 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309