Parasta kesässä - RoPSin Nappulat!

"Hiki päässä ja hymy huulilla! Nappulatoiminnan tulee olla laadultaan sellaista, että pikkufutaajiin syttyy aito pelaamisen liekki heti lapsesta alkaen."

RoPS:n kesän 2018 Nappulat alkavat jälleen kesäkuussa. RoPS:n Nappulat on mainio tapa aloittaa tai jatkaa jalkapalloharrastusta laadukkaassa ohjauksessa huippuolosuhteissa. Toimintaa on kaikille 2006-2015 syntyneille tytöille ja pojille.

 

Nappuloiden kick-off -tapahtuma Ounashallissa 27.5. klo 9.00 alkaen.

 

Ilmoittautuminen Nappuloihin toistaiseksi sähköpostitse: juho.luukkonen@rops.fi

Netti-ilmoittautuminen avautuu jälleen kick-off -tapahtuman 27.5. jälkeen.

 

RoPS:n Nappulat tarjoaa lapsille monipuolista ja kokonaisvaltaista toimintaa, missä lapsi itse on kaiken tekemisen keskiössä. Kaiken toiminnan tulee olla hauskaa ja virikkeellistä. Sen tulee luoda lapselle hyvää oloa monipuolisen liikkumisen ja ryhmässä toimimisen kautta. Annamme lapsille liikkumisen ja pelaamisen riemua iloisessa ja oppimisen mahdollistavassa ympäristössä.

Kesällä 2018 koko kausi RoPS:n Nappuloissa maksaa 59 euroa sisältäen oman pallon ja pelipaidan, vakuutuksen, pelipassin sekä pääsyn kaikkiin RoPS:n Veikkausliigan ja Naisten Ykkösen kotiotteluihin. Toimintaan ovat tervetulleita sekä pojat ja tytöt.

Lue lisää RoPS:n Nappuloista

Lisätietoja sähköpostiosoitteesta: