Parasta kesässä - RoPSin Nappulat!

"Hiki päässä ja hymy huulilla! Nappulatoiminnan tulee olla laadultaan sellaista, että pikkufutaajiin syttyy aito pelaamisen liekki heti lapsesta alkaen."

RoPS:n kesän 2019 Nappulat alkavat jälleen toukokuussa. RoPS:n Nappulat on mainio tapa aloittaa tai jatkaa jalkapalloharrastusta laadukkaassa ohjauksessa huippuolosuhteissa. Toimintaa on kaikille 2007-2016 syntyneille tytöille ja pojille.

RoPS:n Nappuloissa harjoittelemme jalkapallon perustaitojen lisäksi erilaisia perusliikuntataitoja. Treeneissä opettelemme myös ohjattuun liikuntaan! RoPS:n Nappulat on loistava paikka ottaa ensimmäinen kosketus jalkapalloon leikin varjolla.

Nappuloiden harjoitukset pyörivät kerran viikossa arkipäivisin Rovaniemen lähikentillä. Pelipäivisin kokoonnumme kaikki alueet yhdessä Susivoudin kentälle. Nappuloiden vetäjinä on kokeneiden ohjaajien lisäksi Naisten Edustuksen sekä Miesten Farmijoukkueen pelaajia.

Kesällä 2019 koko kausi RoPS:n Nappuloissa maksaa 59 euroa ja syyskausi ainoastaan 39 euroa sisältäen ohjauksen, oman Puman pallon ja Puman pelipaidan, vakuutuksen, pelipassin, turnauksen sekä sisäänpääsyn kaikkiin RoPS:n Veikkausliigan, Naisten Ykkösen ja Miesten Kakkosen kotiotteluihin. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki innokkaat tytöt ja pojat.

Ilmoittautuminen RoPS Nappuloihin

Lisätietoja Nappulapäälliköltä: