Uutiset

Miehet

sunnuntai, 05 touko 2024 11:34

RoPS taipui jälleen yhden maalin tappioon

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

HJK Klubi 04 vei pisteet mukanaan 0-1 päättyneessä ottelussa.

RoPS ei onnistunut kovasta yrittämisestä huolimatta avaamaan voittotiliään Miesten Ykkösessä lauantaina 4.5. kotikentällä pelatussa ottelussa. HJK Klubi 04 hallitsi pelitilanteita etenkin ensimmäisellä puoliajalla onnistuen kuitenkin maalinteossa vain kertaalleen. Stanislav baranovin komea veto upposi kotijoukkueen maaliin 28 peliminuutin kohdalla.

RoPS:n parhaat hetket ottelussa olivat viimeiset kaksikymmentä peliminuuttia, jolloin avautui tilaisuuksia myös tasoitusmaalin tekemiseen. Kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut saamaan palloa tolppien väliin ja RoPS jäi näin toisessa perättäisessä ottelussa ilman maalia.

Päävalmentaja Jari Alamäki harmitteli ottelun vaisua alkua, mutta haluaa pysyä kärsivällisenä. Alamäki on luottavainen, että voittosarakkeeseen alkaa tulla merkintöjä sitkeällä ja kovalla työnteolla.

Ottelua oli seuraamassa paikan päällä 747 katsojaa. RoPS kiittää kannustuksesta ja toivottaa uudet ja vanhat katsoja lämpimästi tervetulleeksi myös seuraavin otteluihin!

Katso valmentaja Alamäen ja maalivahti Tino Korhosen sekä HJK Klubi 04:n valmentaja Aleksi Lallin ja ottelun ainoan maalin tehneen Baranovin kommentit ottelun jälkeen: RoPS – HJK Klubi 04 Haastattelut (YouTube)

Lue myös Palloseurablogin otteluraportti: https://palloseura.blogspot.com/

Seuraavat ottelut:

FC Jazz – RoPS
sunnuntai 12.5. klo 18:30 (Pori)

RoPS – FC Vaajakoski
lauantai 18.5. klo 15:00 (Rovaniemen Keskuskenttä)

Luettu 221 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi