ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 22 kesäkuu 2022 09:54

RoPSilla "kasvojen pesun paikka" - kotiottelussa vastassa GBK

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)
Rovaniemen Palloseura isännöi keskiviikkona kokkolalaista GBK:ta.

RoPSin edellisestä pelistä miesten Kakkosessa on kulunut vain muutama päivä, kun joukkue astelee jälleen kentälle kamppailemaan pisteistä. Keskiviikon kotiottelussa joukkue saa vieraakseen GBK:n Kokkolasta.

RoPS koki sunnuntaina katkeran tappion Närpes Kraftin vieraana. Joukkueen päävalmentaja Aleksi Tanner ei ollut lainkaan tyytyväinen Närpiössä nähtyyn peliesitykseen. Valmentaja linjaa, että tänään joukkueen on palattava omalle tasolleen.

- Viimeinen peli ennen juhannustaukoa. Meillä on kasvojen pesun paikka Närpes Kraft -ottelun jäljiltä. Meidän on ehdottomasti pystyttävä parantamaan pelaamistamme, Tanner sanoi.

- Ei tule olemaan helppo peli. Meidän on saatava oma pallollinen peli toimimaan. Voimme voittaa pelin pelaamalla hyvää jalkapalloa, mutta painimalla emme tule pärjäämään.

Rovaniemeläisten saldo tämän kauden kotiotteluistaan on edelleen tappioton. Tanner toivoo, että kotiyleisön tuki ja tuttu pelialusta auttavat joukkueen takaisin raiteilleen haastavan Närpiön reissun jälkeen.

- On positiivista, että pääsemme nyt omalle kotikentälle ja tutulle alustalle. Ei tuo lytyssä oleva Keskuskentän alusta ole mikään huippualusta, mutta siinä olemme tottuneet pelaamaan, ja se on vastustajille haastava, Tanner tuumasi.

GBK on sarjataulukossa 10. sijalla, mutta Tanner varoittaa, että sijoituksen ei saa antaa hämätä.

- GBK on mielestäni alisuorittanut pisteiden valossa. Heillä on parempi joukkue kuin viime vuonna, parempi valmennus kuin viime vuonna ja siellä on riittävän hyviä pelaajia siihen, että he olisivat paljon korkeammalla tässä sarjassa.

- Olen nähnyt heidän pelejään, ja on kyllä hieman erikoista, että he ovat saaneet vain kuusi pistettä. Toisaalta se on ollut monesti pienestä kiinni. Siellä on paljon tasapelejä ja niukkoja tappioita.

GBK:n joukkuetta Tanner kuvailee hieman viime sunnuntain vastustajan kaltaiseksi.

- GBK on hieman samantyylinen vastustaja kuin Närpes Kraft. Muutamia ulkomaalaisvahvistuksia ja kokeneita kotimaisia pelaajia, jotka ovat pelanneet pitkään Suomen sarjoissa. Esimerkiksi Ville Kuokkala on pelannut 40 veikkausliigaottelua ja yli 100 peliä Ykkösessä.

Vaikka RoPSin edellisestä ottelusta on kulunut vain muutama päivä, on tässä ajassa muutamat loukkaantuneet pelaajat saatu takaisin täyteen pelikuntoon.

- Sairastupamme alkaa koko ajan tyhjentyä. Ihan kaikkia pelaajiamme emme saa tähän otteluun, mutta muutama pelaaja palaa kokoonpanoon tässä ottelussa.

RoPS - GBK , Keskiviikkona 22.6. kello 17:00 Keskuskentällä. Ottelu näkyy myös Ruutu-suoratoistopalvelusta fanikameratuotantona.

 

Luettu 878 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309