ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 22 huhtikuu 2022 14:43

RoPS isännöi JS Herculesta kenraaliharjoituksessaan ennen sarjakautta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)
Rovaniemen Palloseura ja Jalkapalloseura Hercules kohtaavat harjoitusottelun merkeissä lauantaina Keskuskentällä kello 14:30.

RoPS ja JS Hercules pelaavat lauantaina harjoitusottelussa vastakkain toistamiseen tällä kaudella. Oulussa RoPS nousi toisella jaksolla 2-1-voittoon Riku-Veli Niskan ja Pekka Ruotsalaisen maaleilla. Tällä kertaa vuorossa on kamppailu Rovaniemen Keskuskentällä.

- Hyvillä fiiliksillä! Saamme kenraaliharjoitukseemme kotikentällemme vastaan Kakkosen viime kausien top 3 -joukkueen, ennakoi RoPS-valmentaja Aleksi Tanner.

RoPSin valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin. Neljän ottelun voittoputki on näkynyt harjoituksissa hyvänä henkenä, mutta valmennusjohto on pitänyt huolen, että jalat ovat pysyneet tukevasti maan tasalla hyvästä jaksosta huolimatta. Viesti joukkueelle on ollut selvä: kovan ja laadukkaan työnteon on jatkuttava.

- Pidimme muutaman päivän pääsiäisloman, jonka myötä harjoitusviikkomme oli hieman normaalista poikkeava. Olemme kuitenkin saaneet käytyä läpi kaikki ne asiat, jotka oli tarkoituskin käydä läpi ennen Hercules-ottelua, Tanner kertoi.

Hercules oli viime kaudella Kakkosen C-lohkossa kolmas ja toissa kaudella toinen. Nyt joukkueessa on ollut paljon muutoksia sekä pelaajistossa että valmennuksessa Ebbe Tønderin ottaessa joukkueen komentoonsa.

- Vastustajamme tiedämme jonkin verran. Emme ole saaneet Herculeksen viimeisimmistä otteluista videoita, joten emme tarkkaan tiedä, miten he aikovat pelata, mutta valmistaudumme aiempien kokemustemme ja edellisen harjoitusottelumme perusteella, Tanner sanoi.

- Pääasia on tietenkin meidän oman pelaamisen kehittäminen. Haluamme säilyttää aiempien peliemme hyvät asiat, ja koko ajan viedä pelaamistamme eteenpäin.

RoPSin terveystilanne on ottelun alla suhteellisen hyvä. Tämä on loistava uutinen, sillä sarjakauden alku on jo nurkan takana. Kauden ensimmäinen Kakkosen ottelu pelataan niin ikään Keskuskentällä 30. huhtikuuta, kun vastaan asettuu JBK.

- Lähdemme otteluun ihan hyvällä kokoonpanolla. Eerik Kantola on pois vielä tästä pelistä, jonka lisäksi muutama sairastelu, mutta ei mitään vakavaa. Neljä pelaajaamme lähtivät myös B-junioreiden mukana pelaamaan Joensuuhun SM-karsintoja, Tanner kertoi.

RoPS - JS Hercules Keskuskentällä 23.4. kello 14:30 (vapaa sisäänpääsy)

RoPSin kokoonpano

Lauri-Eemil Vetri (mv)
Otto Märsylä (mv)
Alex Tolra
Juho Muikku
Samuel Olabisi (kapteeni)
Eelis Taskila
Aaro Tiihonen
Lassi Eronen
Riku-Veli Niska
Tatu Lakela
Weeti Wimmer
Kimi Isometsä
Ville Ojala
Mikke Kiljunen
Pekka Ruotsalainen
Aapo Savolainen

Luettu 1076 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309