ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 21 huhtikuu 2022 13:01

RoPS kohtaa FF Jaron Suomen Cupissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)
Rovaniemen Palloseura ja FF Jaro kohtaavat toisensa Suomen Cupin 4. kierroksella.

Rovaniemen Palloseura saa vastaansa pietarsaarelaisen FF Jaron Suomen Cupin 4. kierroksella. Ottelun tarkka päivämäärä ei ole vielä selvillä, mutta 4. kierroksen runkopäivät ovat 1.-8. toukokuuta. Peli pelataan Rovaniemen Keskuskentällä.

FF Jaro pelaa tällä kaudella Ykköstä. Se aloitti sarjakautensa pelaamalla maalittoman tasapelin sarjanousija JäPS:n kanssa. 

- Hyvä arpa meille. Mielenkiintoinen ja loistava haaste tähän kauden alkuun. Halusimme kotiottelun ja kovan vastustajan, kommentoi päävalmentaja Aleksi Tanner.

RoPS ja Jaro kohtasivat viime kaudella vastakkain kolmessa Ykkösen ottelussa, jotka päättyivät kaikki RoPSin voittoihin (3-1, 1-0 ja 6-3). Nyt haaste on kuitenkin entistä kovempi, sillä RoPS on Kakkosen joukkueena haastajan roolissa.

- Jaro on ehdottomasti yksi Ykkösen suurimpia nousijasuosikkeja, ja varmasti kärkipään joukkue, Tanner sanoi.

- Heidän valmentajansa Jimmy Wargh on tuttu valmentaja , joten on mukava kohdata Jimmy näin altavastaajan roolissa.

Luettu 737 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309